FreezingSculpting

BodySculpting eller fettfrysing er en metode for permanent fettfjerning uten kirurgi eller operasjon.


Med frysing av fettcellene ned til minus 4 grader, dør fettcellene og blir absorbert av kroppen i løpet av de neste månedene. Normalt fjernes ca 20-30 % av fettcellene per behandling.


Hvorfor BodySculpting?


Mange har bestemte fettansamlinger på områder på kroppen som ikke lar seg slanke eller trene bort. Typiske fettansamlinger ses ofte på nedre del av magen, i flankene (såkalte love handles), på innsiden av knærne og under bh kanten.


FreezingSculpting er en trygg metode som er egnet til å fjerne slike fettansamlinger, og et godt alternativ til fettsuging mange tilfeller.


Hvordan foregår BodySculpting?


Ved BodySculpting kjøles underhudsfettet på en del av kroppen ned til en temperatur som gjør at fettcellene blir absorbert av kroppen.


Kroppsdelen som skal behandles plasseres i en lomme på BodySculpting maskinen og behandles i 1 time. Apparatet gir målrettet nedkjøling av fettcellene og gjør at disse dør og blir tatt opp av kroppen. Det er kun fettcellene som blir berørt da de ikke tåler kulde som hud, ved og muskulatur.


Behandlingen er forbundet med svært lite ubehag og det er registrert få bivirkninger.


Opptil 30 % av fettcellene i ett område kan bli eliminert per behandling. Og det kan ta opp til tre måneder før fettcellene blir fullstendig absorbert eller tatt opp av kroppen og det endelige resultatet føles og ses.


Få bivirkninger ved BodySculpting


Det er generelt få bivirkninger ved denne metoden for fettfjerning. Man kan gå på jobb samme dag. Svært få kan oppleve ubehag eller ømhet i behandlingsområdet de første par ukene, og noe nummenhet i huden i samme området.


Egner du deg for FreezingSculpting?


BodySculpting eller fettfrysing egner seg for personer som er normalvektige, men som har lokale fettansamlinger som oppleves som umulig å bli kvitt.


FreezingSculpting er ikke en metode for å gå ned i vekt.Hvor varig er resultatet ved BodySculpting?


Ca 20-30% av fettcellene i området som behandles vil dø per behandling. Fettceller som dør kommer ikke tilbake. Ved flere behandlinger vil større andel av fettcellene dø. Ny behandling på samme område kan tas etter ca. 1mnd.


For mest mulig varig resultat er det med stor fordel at en holder stabil vekt etter behandlingen.


Fordeler med BodySculpting fremfor tradisjonell fettsuging


BodySculpting er ikke en kirurgisk behandling og er derfor uten risiko for komplikasjoner som følger med alle operasjoner.

Det er normalt ingen tilhelingstid etter BodySculpting, man kan gå på jobb samme dag. Det er også smertefritt.


Like vanlig som at noen nøyer seg med 1 behandling, er det at andre har 2-3 behandlinger før man har oppnådd ønsket resultat ved BodySculpting.


De aller fleste av kroppens områder egner seg for BodySculpting. Om fettansamlingen passer inn i hulrommet på apparatet, kan det fryses bort.

HelseBest hører til i Åsane, Bergen.

mob.nr. 416 35 286

Org.nr.: 986334696

Copyright @ All Rights Reserved

BANK