Om oss

Om oss

Vår visjon: STERK innenfra!


Ingrid Valencia


Jeg har et livslang aktiv treningsliv, og kommunikasjon med kunder de siste 10 år, har lært meg enormt mye om menneskekroppen. Min visjon for livet er å forbli sunn, sterk og lykkelig, og motivere og støtte andre til det samme.


Felles for utallige, ung som voksen og gammel, er at veldig mange i større eller mindre grad, daglig sliter med muskulære vondter i rygg, nakke og skulder, eller har sykdommer der gir smerter som reduserer livskvaliteten.


I mitt voksne liv har jeg med stor interesse vært på jakt etter grunnen for våre smerter, og naturlige produkter som vil hjelpe både mine medmennensker og meg selv til en friskere og sterkere kropp, livet ut.


Da jeg i 2016 ga bort min første hjemmelagde magnesium sprayolje, og tilbakemeldingene var overveldende positive, startet hjemmeproduksjonen for alvor av den underbare magnesium sprayen. Den har siden gledet mange i venne og familie kretsen, og også mange kjøpere.


Jeg bruker god tid på å velge ekslusive produkter jeg håper og mener vil hjelpe og glede  deg og meg, for helsens beste :-)


Lev Vel <3 HelseBest hører til i Åsane, Bergen.

mob.nr. 416 35 286

Org.nr.: 986334696

Copyright @ All Rights Reserved

BANK